Site Overlay

BIOGRAFIJA

Moje ime je Sanja Petrović, sertifikovani sam internacionalni instruktor yoge i pilatesa, FISAF sudija za sportski aerobik, nekadašnji instruktor tae bo-a i visegodisnji plesač u KUD Vuk Karadžić Beograd. Mama tri duše. Paralelno sa sportskom karijerom gradila sam karijeru u marketingu i digitalnim tehnologijama kojima sam se uspešno bavila predhodnih petnaestak godina.

Odluka da se u potpunosti predam svojoj prvoj i ogromnoj ljubavi – pokretu doneta je kada sam osetila na svojoj kozi negativne posledice dinamike života koje su nam nametnute.

Edukaciju iz oblasti sam započela kao mala, najpre baletskom školom, kroz kulturno umetnička društva, na Sportskoj akademiji u Beogradu, FISAF akreditacijom za nacionalnog sudiju za sportski aerobik pri jugoslovenskom aerobik i fitnes savezu, zatim na Joga akademiji kod Prof.dr Predraga Nikića.

Kao fitnes, tae bo i pilates instruktor radila sam u više sportskih centara u Beogradu. Ljubav prema jogi desila se 2008.kada sam se na nagovor drugarica upisala na časove kod učenice naše najstarije jogine Jasmine Puljo.

U radu pristupam holistički, bilo da su u pitanju početnici, ljudi koji dosta sede za računarom (zaposleni u kompanijama), osobe preko 40 ili profesionalni sportisti, sa ciljem minimiziranja svakodnevnog stresa kojem je izložen svako od nas.

U praksi koristim elemente hatha i vinjasa joge, sa elementima pilatesa uz neprestano učenje i kombinovanje različitih tehnika sa posebnom pažnjom na disanje.

Fokus u radu je individualni pristup sa malim grupama vežbača, joga za zaposlene u kompanijama, kao i psihofizička priprema profesionalnih sportista.

Copyright © 2022 . All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes