Site Overlay

BIOGRAFIJA

Moje ime je Sanja Petrović, sertifikovani sam internacionalni instruktor yoge i pilatesa, FISAF sudija za sportski aerobik, nekadašnji instruktor tae bo-a i visegodisnji plesač u KUD Vuk Karadžić Beograd. Mama tri duše. Paralelno sa sportskom karijerom gradila sam karijeru u marketingu i digitalnim tehnologijama kojima sam se uspešno bavila predhodnih petnaestak godina.

Odluka da se u potpunosti predam svojoj prvoj i ogromnoj ljubavi – pokretu, doneta je kada sam osetila na svojoj kozi negativne posledice dinamike rada u korporativnom okruženju.

Edukaciju iz oblasti sam započela kao mala, najpre baletskom školom, kroz kulturno umetnička društva, na Sportskoj akademiji u Beogradu, FISAF akreditacijom za nacionalnog sudiju za sportski aerobik pri jugoslovenskom aerobik i fitnes savezu, zatim na Joga akademiji kod Prof.dr Predraga Nikića.

Kao fitnes, tae bo i pilates instruktor radila sam u više sportskih centara u Beogradu. Ljubav prema jogi desila se 2008.kada sam se na nagovor drugarica upisala na časove kod učenice naše najstarije jogine Jasmine Puljo.

U radu pristupam holistički, bilo da su u pitanju početnici, ljudi koji dosta sede za računarom (zaposleni u kompanijama), osobe preko 40 ili profesionalni sportisti, sa ciljem minimiziranja svakodnevnog stresa kojem je izložen svako od nas.

U praksi koristim elemente hatha i vinjasa joge, sa elementima pilatesa uz neprestano učenje i kombinovanje različitih tehnika sa posebnom pažnjom na disanje.

Fokus u radu je individualni pristup sa malim grupama vežbača, joga za zaposlene u kompanijama, kao i psihofizička priprema profesionalnih sportista.

Svako dobro želim.

Copyright © 2022 . All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes