Site Overlay

KORPORATIVNA JOGA

Korporativna joga je način primene joge u poslovnom okruženju. Primenjuje se u velikom broju kompanija u svetu i promoviše kao način brige kompanije za zaposlene.

Časovi joge su inovativno, isplativo resenje za firme koje brinu o zdravlju zaposlenih, koje žele da minimiziraju svakodnevni stres u poslovnom okruženju, koji je neminovnost, a sa druge strane da smanje troškove zdravstvene zaštite zaposlenih i ostale preteće troškove koji idu uz to.

Jogom na radnom mestu ne remetite ritam radnog procesa – može se praktikovati jednom ili dva puta nedeljno u vreme pauze za ručak.

Redovnom primenom joge na ovaj način, dolazi do povezanosti, rušenja barijera između zaposlenih, povećanje produktivnosti, bolje fokusiranosti i komunikacije.  

Korporativna joga je namenjena svim zaposlenima, od direktora pa preko menadžera, prodavaca, sekretarica i td.

Kompanijski programi uključuju jednom ili dva puta nedeljno vežbanje u vašem prostoru (apsolutno nepotrebno nosenje bilo kakve opreme, vežbe se rade na stolicama i pored njih)  i može biti u okviru:

  • Paketa za 1 – 10 zaposlenih;
  • Paketa  za  10 – 25 zaposlenih;
  • Paketa za više od 25 zaposlenih.
  • Posebna vrsta kompanijskih programa su Team retreats – dvodnevni odmor za tim ili deo tima sa ciljem povezivanja i bolje komunikacije između njih.

Za ponudu i konsultacije, budite slobodni na:

sanjapetrovicyoga@gmail.com

063 256 150

Copyright © 2022 . All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes