Site Overlay

PREPORUKE

Bilo da ste se odlučili da dolazite na grupne treninge, da vežbamo u vašem sportskom klubu, kancelarijama ili ste se odlučili da imate individualne treninge, preporučljivo je da poštujemo neka pravila kako bi svima to vreme, nekad i teško odvojeno, bilo što kvalitetnije i svrsishodnije.

1. POŠTUJTE SATNICU TRENINGA. Dođite na vreme.

Ukoliko dolazite na trenige, dođite 10ak minuta ranije. Ukoliko je trening u vašem prostoru, u poslovnim prostorijama ili u klubu, potrudite se, ukoliko je moguće, da se organizujete kako se ne bi kasnilo sa početkom časa.

Morate da izađete ranije sa treninga? Najavite treneru i izađite pre relaksacije kako ne bi ometali druge vežbače.

2. KORIŠĆENJE MOBILNOG TELEFONA

Kako bi čas i Vama i drugima bio što prijatniji mobilni telefon ostavite u Vašoj torbi – sa utišanim zvonom ili isključen.

3. OBROCI PRE TRENINGA

Potrudite se da na čas dolazite praznog stomaka kako bi vežbe koje radimo bile što efikasnije i kako bi Vama bilo što prijatnije. Preporuka je da se ne jede dva do tri sata pre treninga.

4. ZDRAVSTVENA SITUACIJA

Ukoliko postoje bilo kakve bolesti, povrede ili psihička stanja obavestite o tome nasamo trenera. Očekuje se da se polaznici posavetuju sa lekarom pre početka praktikovanja vezbi. Vežba se na ličnu odgovornost i očekuje se od vežbača da budu odgovorni prema svom zdravlju.

U skladu sa postojećom situacijom i virusom Covid-19, preporuka je da se ne vežba dok se potpuno ne oporavite. Ozbiljnije zamaranje je uobičajeno prilikom vraćanja u normalne tokove vežbanja, te se savetuje opreznost i praćenje svog tela. Bez forsiranja.

5. HIGIJENA UMA I TELA

Dođite čisti i raspoloženi na trening i već smo uradili deo posla.

6. GARDEROBA ZA TRENING

Apsolutno je nebitno da li je Vaša garderoba za trening stara, nova, brendirana ili ne. Bitno je da vam ta garderoba pruža konfor i udobnost. Obavezno ponesite svoj peškir ili prostirku kako bi prekrili strunjaču na kojoj ćete vežbati.

7. POŠTUJTE TELO I BUDITE NEŽNI PREMA NJEMU

Na časovima težimo da budemo prisutni i da osluškujemo sopstveno biće. Nikakva poređenja, gledanja drugih vežbača i komentarisanja postignuća nisu preporučljiva. Trudimo se da u svakom času uživamo, da uživamo u vremenu koje smo odvojili za sebe, a rezultati će neminovno doći.

8. ČLANARINA

GRUPNI TRENINZI – Uplatom članarine kod grupnih treninga regulišete termine koji se računaju od datuma uplate do istog tog datuma u sledećem mesecu. Broj časova zavisi od paketa za koji ste se odlučili (jednom, dva ili tri puta nedeljno). Ukoliko imate nedoumicu kada ste uplatili slobodno pitajte trenera jer se evidencija svakodnevno ažurira. Časovi se u slučaju putovanja, uz predhodnu najavu, mogu preneti u drugi mesec, ili produžiti u skladu sa brojem propuštenih termina.

*INDIVIDUALNI TRENINZI – Isto kao i kod grupnih.

*TRENINZI ZA PROFESIONALNE SPORTISTE – Budući da se radi o posebnom programu rada, nakon konsultacije i u skladu sa dinamikom regularnih treniga, definišemo modele viđanja i način plaćanja.

*KORPORATIVNA JOGA – U odnosu na tip paketa definiše se i dinamika plaćanja.

*** ZA SVE DETALJNIJE INFORMACIJE I EVENTUALNE NEJASNOĆE MOŽETE MI PISATI NA:

sanjapetrovicyoga@gmail.com

+ 381 63 256 150

Copyright © 2022 . All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes